Σχετικά με εμάς

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Σας παρέχουμε τις βέλτιστες και πιο σύγχρονες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις.

 • Εμπειρία και τεχνογνωσία

  Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία σε θέματα δασικών αμφισβητήσεων, φωτοερμηνείας αεροφωτογραφιών, διαχείρισης φυσικού περιβάλλοντος, χαρτογράφησης και εφαρμογών GIS.

 • Συνέπεια και αποτελεσματικότητα

  Διαχειριζόμαστε τις υποθέσεις σας με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, βάσει προβλεπόμενων τεχνικών και νομοθετικών διαδικασιών.

 • Εμπιστοσύνη και Συνεργασία

  Επικεντρωνόμαστε στη διαμόρφωση σχέσης εμπιστοσύνης και διαχρονικής συνεργασίας μαζί σας.

 • Κατάρτιση

  Η κατάρτισή μας υποστηρίζεται με συνεχή σεμινάρια και εκπαίδευση σχετικά με ανάλυση δεδομένων, συστήματα γεωγραφικών πληροφοριών, τηλεπισκόπηση και φωτοερμηνεία από τις πλατφόρμες MOOC, Udemy και Coursera. Έτσι, μπορούμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις.

 • Δίκτυο Συνεργατών

  Έχουμε αναπτύξει ένα δυναμικό και αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών, διαφόρων ειδικοτήτων, όπως Μηχανικών, Περιβαλλοντολόγων, Γεωλόγων, Γεωγράφων και Δικηγόρων, ώστε να σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες, υποστηριζόμενες από σύγχρονο επιστημονικό εξοπλισμό.

 • Πανελλαδική κάλυψη

  Έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε υπηρεσίες, όπως υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου των αναρτημένων Δασικών Χαρτών και σύνταξη τεχνικής έκθεσης Φωτοερμηνείας, εξ αποστάσεως με αμεσότητα και αξιοπιστία.

 • Online υπηρεσίες

  Αποτελούμε το πρώτο online Δασοτεχνικό γραφείο με διαδικτυακή εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσιών Πανελλαδικά.

Οι αξίες μας

Οι αξίες που διέπουν τη λειτουργία μας συνάδουν με την αποστολή μας και το όραμά μας. Σε κάθε συνεργασία μας εξασφαλίζουμε την επίλυση των προβλημάτων σας με την απρόσκοπτη και αποτελεσματική παροχή των υπηρεσιών μας.

Διαφάνεια

Σας παρέχουμε απόλυτη διαφάνεια στις τιμές των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Ακεραιότητα

Λειτουργούμε υπεύθυνα, διασφαλίζοντάς σας ακέραιη και διαχρονική συνεργασία.

Λύσεις

Σας παρέχουμε άμεσες λύσεις με τον πιο έγκυρο και επιστημονικό τρόπο.

Δέσμευση

Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε υπηρεσίες άμεσης παράδοσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Leave this field blank